mandag 13. juni 2011

Kyllinglår i kokosmelk med karri

Porsjoner:4 (40 - 60 min)
Ingredienser
6 stk grillet kyllinglår
8 stk mandelpotet i tynne skiver
2 stk rødløk i skiver
3 stk hakket vårløk
1 boks kokosmelk
1 boks hakkede, hermetiske tomater
½ dl soyasaus
ca.3 ts grønn karripasta
ca.3 ts sukker
ca.3 ss peanøtter


Sett stekeovnen på 225 °C.


1. Ha poteter, løk, tomater, kokosmelk, soyasaus og karripasta i en ildfast form. Bland alt godt. Smak til med sukker som gir mer smak og sødme i tomatene.


2. Legg kyllinglårene på toppen og stek i ovn i minst 30 minutter til skinnet på kyllinglårene er sprøtt og potetskivene møre. Sjekk gjerne om potetene er møre med en spiss kniv.

Dryss over peanøtter like før servering, og pynt med frisk koriander om du har. Nanbrød smaker godt ved siden av.
(Denne oppskriften er hentet fra dinmat.no. )

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar