tirsdag 14. juni 2011

Burritos



Fyll:
4 kyllingfileter
rødløk
sopp
aubergin
squash
rød paprika
mais
burritos-krydder (santa maria)
1 dl fløte

Taco-lefser (8 mellomstore)
Ost til gratinering
Tannpirkere?

Steik kyllingen i småbiter og steik deretter grønnsakene saman med kyllingen. Bland i krydder og fløte og la det stå og småputre litt, slik at krydderet får sette god smak på fyllet.

Legg deretter fyllet i passe mengde inni tacolefser. Rull lefsene og legg ost på toppen. Kan være lurt å bruke tannpirker til å feste lefsene sammen...
Steik i 10 - 15 min  i 225 grader, til osten er gyllen.

Server med ein frisk salat, rømme, salsa mm

( då eg laga burritos denne gonga hadde eg ikkje fått vore å handla inn alle grønnsakene eg pleier å ha i fyllet, dermed blei det bare å ta det eg hadde. Funka greit det og. Eg brukte då: mais, rødløk, brokkoli og kylling)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar