Denne er veldig god og enkel å lage. Dersom du veit at du får det travelt før du skal få gjester kan du gjera den heilt klar på forhånd, så er det bare å steika den i rett tid. Genialt.
Loff:
1/2 kg mel
1 ss sukker
35 gr smør (smeltes)
1 ts salt
ca 3 1/2 dl lunka melk
1/2 pk gjær
Bland samman det tørre og bland i den lunka blandingen av smelta smør og melk. Elt deigen. Hev og deretter etterhev i kakeform. Jo lenger du hever jo bedre blir brødet....
Stekes ved 225 grader i 15 - 20 min
skjær av toppen etter stekingen.
Behold loffen i formen og smør sennep oppå.
Ostefyll:
4 hardkokte egg
4 ss majones
(4 ss creme fraiche)
raspa ost.
Blandingen må henge sammen... smør over loffen
Deretter:
hakket purre
Oppskåret skinke
Osteskiver på toppen
Ca 10-15 min i ovnen igjen
Server med salat og dressing
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar