Brokkoli
Agurk
rødløk
solsikkekjerner
bacon
rosiner
creme fraiche
youghurt Naturell
et beger fetaost og soltørka tomat i olje.
Sett steikovnen på 200 og steik baconet på brett i 15 min. legg det deretter på et kjøkkenpapir slik at fettet renner av. Klipp det opp i biter. Baconet og rosinene skal i salaten rett før servering.
Hakk opp brokkoli, agurk og rødløk i passelige biter. Og bland det sammen i en bolle. Ha i solsikkekjerner. Lag dressingen og ha over...
![](http://2.bp.blogspot.com/-OwzzirApZ4Y/Tw6SWw9s_PI/AAAAAAAADQw/pos05WSsr8Y/s200/ND2_8667+-+Version+2.jpg)
Bland sammen creme fraiche og youghurt naturell 50/50 og ha i oljen fra fetaost begeret. Bland dette sammen og ha det over salatblandingen. (nipset i fetaostbegeret kan også i salaten.)
Salaten kan godt stå litt før du serverer, husk å ta i baconet og rosinene rett før servering. Hold igjen litt til å pynte med på toppen.
Server med italiensk brød, oppskrift her
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar