søndag 17. juni 2012

Færøysk fiskegryte

Fått oppskrift av Heidi Feed
(oppskrifta held nok til 6 personer)

2-3 store løk i skiver
2  store gulerøtter  oppskåret.
Fres slik at løken blir blank

Ha deretter i:
2 ts karri
1 boks hakka tomat
3 dl vatn
1 fiskebuljong
1 kyllingbuljong
Kok i 15 min

Ha deretter i:
3 dl fløte
1/2 boks fersken
400 gr fisk (Har med hell brukt både torsk og laks)
Kok i 5 min

Til slutt kan du ha i 100 gr reker, ikkje kok
(retten fungerer bra sjølv om du ikkje har i desse)

Server med ris

3 kommentarer:

  1. Fantastisk god fiskegryte, men oppskriften med 400 gr. fisk passer til 4 personer

    SvarSlett
  2. En gryte som jeg må lage hver gang vi har besøk, og hver gang blir det spurt etter oppskriften. En suksessrett.
    Nok til 4 personer. Barna liker pasta som tilbehør, mens de voksne foretrekker ristet loff med smør på.

    SvarSlett
  3. Kjempegod fiskegryte👌

    SvarSlett